Om oss

Trollhare bloggar också på Trollhare.

Mikusagi är mest aktiv med bloggen Mitt rosa liv men skriver också i Nätverket Asexuells blogg. Hen har identifierat sig som asexuell sedan sommaren 2005.

Punkfairy bloggar också på Its not my Fault.

Sargoth/Tankefel bloggar även på Magnihasa, och blev aktivt asexuell någon gång kring hösten 2008.

Annonser

9 svar to “Om oss”

 1. Laur Says:

  Har letat överallt, skrivit till nätverket asexuell blogg, inget svar, nada. Jag är lesbisk och asexuell och letar med ljus o lykta efter likasinnade i Mamöregionen. Vet ni något, någon som kan vara till hjälp?

 2. Erika Says:

  Laur: det finns en grupp på facebook för asexuella, där går det säkert att hitta likasinnade. Annars finns alltid qruiser.com där det också finns en grupp 🙂

 3. Laura Says:

  ”… identifierat sig som asexuell sedan sommaren 2005”. Det var som tusen. Jag bara är asexuell, kan inte känna sexuella känslor. ;o)

 4. Nina Says:

  Hej!
  Jag heter Nina och till min C-uppsats i Genusvetenskap vill jag skriva om asexualitet. Jag vill göra det för att jag känner att det behöver komma fram mer i samhället, skapa förståelse så att människor ska slippa behöva förklara sig, eller känna sig missförstådda osv. Det finns väldigt lite forskning som handlar om asexualitet bortom själva identitetsskapande, och jag vill ändra på det.

  Jag ska genomföra e-post intervjuer och hoppas att ni som driver denna sidan kan tänka er att vara med. För mer info kan ni kontakta mig!

  (ni behöver inte publicera detta på er blogg och ni kan ta bort detta sen)
  Med vänliga hälsningar,
  Nina

 5. Emelie Jönsson Says:

  Hejsan! Jag heter Emelie Jönsson och arbetar som researcher på ett tv-program som handlar om sex. Vi skulle vilja göra ett reportage om asexualitet, för att, precis som Nina skrev ovan, skapa förståelse för att alla faktiskt inte vill och kan ha sex, och öka kunskapen om varför. Jag vill gärna komma i kontakt med er eller någon annan som kan tänka sig att medverka i tv och prata om detta.

  Hör gärna av er om ni/någon ni känner är intresserad.
  Tack på förhand och vänliga hälsningar
  Emelie Jönsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: